Hoe u van slechte geurtjes in uw auto kunt afkomen

Hoe u van slechte geurtjes in uw auto kunt afkomen

 7 vuistregels 
 1. Het auto-interieur regelmatig schoonmaken.
  Maak gebruik van een stofzuiger, speciale middelen en indien nodig doekjes en borstels. Neem alle oppervlakken binnenin de auto af. Neem de gebruiksvoorschriften van de middelen door alvorens ze te gebruiken. Laat het interieur doorluchten en droog worden na het schoonmaken.

 2. De auto ontdoen van afval en rommel.
  Zorg ervoor dat er zich geen afval onder de stoelen, matten, kinderzitjes, of in het handschoenenkastje of de kofferbak bevindt.

 3. De asbak regelmatig legen en reinigen.
  Houd de asbak in schone staat als u in de auto rookt: ontdoe hem van peuken en as en spoel hem grondig om. De beste oplossing is uiteraard volledig af te zien van roken in de auto.

 4. Gemorste vloeistoffen onmiddellijk opvegen.
  Maak gebruik van absorberende doekjes, sponzen of papieren doekjes. Veeg zachthandig en wrijf niet. Breng desgewenst speciale middelen aan. Laat uw auto goed doorluchten na het opvegen van gemorste vloeistoffen.

 5. De interieurfilters bijtijds vervangen.
  De gemiddelde gebruiksduur van een interieurfilter ligt bij 10.000 tot 15.000 km.

 6. De airconditioning schoonmaken.
  U kunt proberen de airconditioning eigenhandig schoon te maken met behulp van speciale middelen, doch ons advies luidt om de hulp van vaklui in te schakelen die een antibacteriële behandeling van het systeem kunnen uitvoeren.

 7. Luchtverfrissers ophangen.
  Kies uit de verschillende soorten luchtverfrissers eentje uit met een geur die u bevalt. Maak alleen gebruik van luchtverfrissers nadat u de bron van de slechte geur verholpen hebt en gebruik de luchtverfrisser niet om deze te maskeren.
[Totaal: 0   Average: 0/5]