AUTODOC FORUM / Autodiscussies per merk. / SUBARU / Wat is de oorzaak van het geluid in de ophanging van de Forester II?

Terug naar onderwerpen

Wat is de oorzaak van het geluid in de ophanging van de Forester II?
SUBARU FORESTER (SG)

  • @Clarrythand Jun 22, 2020
    Lid
    Er is een geluid in de voorwielophanging van  SUBARU Forester II ontstaan, ik denk dat het een probleem is met de spoorstangeiden. Hoe kan ik dit controleren? 
    Antwoorden

    Aangemaakt op

    22.06.20

    Recentste antwoord

    22.06.20

    Antwoorden

    1

    Weergaven

    255

  • VW 1500,1600 (31) 1.5
    @Anne Smits Jun 22, 2020
    AUTODOC-expert
    Het is makkelijker om defecten van onderdelen vast te stellen door de auto op een hefinrichting of bij een speciaal gat voor controle te plaatsen. U krijgt dus volledige toegang tot de elementen van ophanging. Daarna moet de conditie van de spoorstangeinden kogels worden beoordeeld. Draai het stuur in de nodige richting en druk erop: als er speling is, moeten de onderdelen worden vervangen. Verder raden we aan om beschermende hoezen te controleren. Er mogen geen scheuren of krassen op zijn, anders dringen vuil, water en chemishe  verbindingen binnen. Dit veroorzaakt allemaal versnelde slijtage van onderdelen. De spoorstang zelf mag niet vervormd zijn of schaafwonden  hebben.
    Antwoorden

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen antwoorden

Installeer de AUTODOC CLUB-app

Uw persoonlijke uitgavenboekhouder, onderhoudstips, reminders over aanstaande afspraken en service-intervallen, instructies voor eigenhandige reparaties – allemaal op uw telefoon.

Autodoc CLUB app qr-code
Scannen

Om de app te downloaden:

Autodoc CLUB App icon