Terug naar onderwerpen

Veren schokdemper kiezen

  • OPEL ZAFIRA B (A05) 1.8 (M75)
    @user_76408 Aug 21, 2020
    Lid
    Ik heb problemen om voor veren te kopen, je komt er gewoon niet achter, het ene merk laat dit zien en het ander merk dat weet dat zien, hoe kom ik er dan achter wat de stijfheid van zo,n veer is? zal een voorbeeld geven van Monroe: SE3415 , SP3415 , en de SP3416 .
    Ik weet toevallig wat de SP3416 doet die is behoorlijk stug de SE3415 zal waarschijnlijk en normale demping hebben maar wat nu precies de SP3415 doet ja daar kan ik alleen maar na raden, ik vind dat dat niet zou mogen kunnen.
    De ene merk laat zien wat de diam. is van de veer maar laat geen lengte zien het andere merk laat zien lengte en de grootste diam. maar weer geen lengte en ga zo maar door, wie kan mij er meer over vertellen hoe ik aan een veer kan komen die ik zelf kan kiezen?
    Antwoorden

    Aangemaakt op

    21.08.20

    Recentste antwoord

    26.08.20

    Antwoorden

    1

    Weergaven

    277

  • @Noult Aug 26, 2020
    Lid
    Moeilijke vraag, ik dacht dat  ze allemaal qua stijfheid moeten overeenkomen met de originele, ik vroeg me zelf af hoe dat komt. als ik u was zou ik naar de gespecialiseerde service gaan die met zo’n auto’s werkt. misschien kunnen ze helpen en een goede variant kiezen voor u. Maar toch, laten we even kijken of iemand ook dit probleem had en kan een antwoord geven.
    Antwoorden

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen antwoorden

Installeer de AUTODOC CLUB-app

Uw persoonlijke uitgavenboekhouder, onderhoudstips, reminders over aanstaande afspraken en service-intervallen, instructies voor eigenhandige reparaties – allemaal op uw telefoon.

Autodoc CLUB app qr-code
Scannen

Om de app te downloaden:

Autodoc CLUB App icon